Vinegraitte μαυρης τρούφας
Υλικά για 6 μερίδες
●
6
κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
●
2
κουταλιές σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
●
60γρ
φρέσκια μαύρη τρούφα ψιλοκομμένη
●
½
σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
●
1
φιλέτο αντσούγιας καλά πλυμένο σε κρύο νερό και ψιλοκομμένο
●
Κρόκους
από 2 βραστά αυγά ψιλοκομμένους ή περασμένους από σήτα
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα
υλικά σε μια μπασίνα εκτός από τα κροκάδια, ανακατεύουμε καλά σε ένα άλλο μπολ
βάζουμε τα κροκάδια και λίγο πριν το service αδειάζουμε το μίγμα στα κροκάδια
με ένα fouet. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι .
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου