Vinegraitte μαυρης τρούφας






VINEGRAITTE ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΟΥΦΑΣ

Υλικά για 6 μερίδες
       6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
       2 κουταλιές σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
       60γρ φρέσκια μαύρη τρούφα ψιλοκομμένη
       ½ σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
       1 φιλέτο αντσούγιας καλά πλυμένο σε κρύο νερό και ψιλοκομμένο
       Κρόκους από 2 βραστά αυγά ψιλοκομμένους ή περασμένους από σήτα

Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα εκτός από τα κροκάδια, ανακατεύουμε καλά σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα κροκάδια και λίγο πριν το service αδειάζουμε το μίγμα στα κροκάδια με ένα fouet. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως μπορείτε να συντηρήσετε την τρούφα

Λευκές και μαύρες τρούφες, ο αόρατος χρυσός της Μεσογείου

Συνταγή για tartufata